Back to All Events

Lorenza Borrani leder Kammerorkesteret

  • Universitetets Aula Karl Johans gate 47 0162 Oslo Norway (map)

Medvirkende
Lorenza Borrani, kunstnerisk leder og solist
Det Norske Kammerorkester 

Program
Alfred Schnittke – Sonate nr. 1 for fiolin og kammerorkester
Arne Nordheim – «Nachruf» fra «Rendezvous» for strykere
Alfred Schnittke – Mozart à la Haydn
Ludwig van Beethoven – Symfoni nr. 2 i D-dur, op. 36

Arne Nordheims musikk er kanskje ikke «som melkesjokolade» for oss ennå, men hans «Nachruf» fra stryke-kvartetten «Rendezvous» er blitt en klassiker vi gjerne hører om og om igjen. Denne gang under ledelse av den vitale og ikke minst allsidige fiolinisten Lorenza Borrani. Italienske Borrani er i ferd med å etablere seg som en av de mest interessante unge musikerne som behersker solistrollen så vel som det å være spillende leder. En rolle hun har både i orkesteret Spira Mirabilis og i Chamber Orchestra of Europe. Med henne fortsetter vi også vår Beethoven-serie, der vi nå er kommet til hans symfoni nr. 2 etter at vi tjuvstartet i mai med hans første.

Billetter / Tickets

Earlier Event: October 3
Dextra Musica: Kammerkonsert
Later Event: October 17
Klassisk lunsjkonsert på Sentralen