Back to All Events

Oslo Quartet Series: Vertavo med venner

  • Gamle Logen Grev Wedels Plass Oslo Norway (map)

Medvirkende
Rondokvartetten fra Ung kvartettserie
Øyvor Volle, fiolin
Elise Båtnes, fiolin
Berit Cardas, bratsj
Henninge Landaas, bratsj
Berit Lewis, cello
Louisa Tuck, cello

Program
Aleksandr Borodin – Strykekvartett nr.2 i D-dur, 3.sats ’Nocturne’ fremføres av
Richard Strauss – "Fra Capriccio" for strykesekstett
Anton Arenskij – Kvartett for fiolin, bratsj og to celli i a-moll, op.35
Johannes Brahms – Strykesekstett nr. 1 i B-dur, op.18

Vi er glade for å kunne samle noen gamle vertavoere til samspill av ypperste klasse. Og med dem, den nesten nye solocellisten i Oslo Filharmoniske orkester, Louisa Tuck. Elise Båtnes og Henninge Landaas er jo kjente og kjære for et stort publikum og veldig kjente og kjære for oss i Vertavo. Dere får blant annet høre en kvartett av Anton Arenskij, elev av Rimskij-Korsakov og Tsjaikovskij i St Petersburg, seinere læren til Skrabin og Rachmaninov i Moskva, et herlig stykke musikk, med den sjeldne besetningen to celli, en bratsj og en fiolin. Og ikke minst slår vi oss alle sammen i Johannes Brahms B-dur sekstett. Jeg er vokst opp med det stykket som familiens favoritt på Tandberg-spilleren og husker godt at jeg tenkte at det kan ikke bli vakrere enn dette. Det er en enorm glede og en ære å få dele en slik kveld med dere!

- Berit Cardas, Vertavo

Velkommen til konsert!

Billetter / Tickets

Earlier Event: October 17
Klassisk lunsjkonsert på Sentralen
Later Event: October 24
Oslo Camerata med Catharina Chen