Back to All Events

Bach og Hillborg: Kammerorkesteret med Kuusisto

  • Universitetets aula 47 Karl Johans gate Oslo, Oslo, 0162 Norway (map)
0263 web -(c) B Ealovega.jpg

Vi kunne ikke dy oss for å bruke Pekkas egen beskrivelse av sitt andre programforslag som vår kunstneriske gjesteleder. Det sier jo noe om hva han vil med programmene sine, og gir samtidig en beskrivelse av hans egen opplevelse av musikken.

Denne gang blir det en salig blanding av nytt og gammelt med Bach og Bach re-komponert. Pekka får vist seg fra en annen side som solist, her hvor komponist Anders Hillborg har gitt ham en fri improvisasjonsrolle. Og så avslutter vi da med det han beskriver som ’a big hit‘. Hva er enda ikke bestemt, men retningen er vel gitt!

Program
Andrew Ford  
Bright Shiners for fiolin og strykeorkester
Johann Sebastian Bach  Brandenburgkonsert nr. 3
Anders Hillborg  Bach materia for strykere og solo fiolin improvisasjoner
'A big hit that everybody loves'

Medvirkende
Pekka Kuusisto, kunstnerisk leder / fiolin