Back to All Events

Det Norske Kammerorkester: Kammermusikalsk sesongstart

  • Universitetets Aula Karl Johans gate 47 0162 Oslo Norway (map)

Medvirkende
Musikere fra Det Norske Kammerorkester

Program
Mozart – Klarinettkvintett i A-dur, K.581
Beethoven – Septett i Ess-dur, op. 20

Vi starter jubileumshøsten i det lille formatet, men med storveis musikk. Våre egne musikere skal synes godt i et jubileum, og her trår de tydelig frem med alle sine kvaliteter når de kan utfolde seg i Mozarts klarinettkvintett og Beethovens septett. Og nettopp i Beethovens musikk skal vi virkelig boltre oss! Hans septett for klarinett, fagott, horn og fire strykere starter en serie med Beethovens mest sentrale verker som vi skal strø utover i de kommende sesonger frem mot 2020.

Billetter / Tickets

Earlier Event: September 5
Lanseringsfest Klassisk tirsdag
Later Event: September 19
Klassisk lunsjkonsert på Sentralen