Back to All Events

Det Norske Kammerorkester med Truls Mørk: Jubileumskonsert

  • Universitetets Aula Karl Johans gate 47 0162 Oslo Norway (map)

Medvirkende
Terje Tønnesen, kunstnerisk leder
Truls Mørk, cello
Det Norske Kammerorkester

Program
Georg Friedrich Händel – Concerto Grosso op. 6, nr. 7
Eyvind Solås – «Skogens øyne»
Rolf Wallin – «Ground» for cello og strykere
Robert Schumann – Cellokonsert i a-moll
Béla Bartók – Divermento for stryker

40 år og like blide!
Det Norske Kammerorkester byr alltid på seg selv. Det gjør vi til gagns når vi feirer med en konsert der det hele begynte – i Aulaen. Deler av repertoaret er hentet fra åpningskonserten for 40 år siden, og vi har med oss en av de solistene som gjennom vår historie har vært mest betydningsfull  for oss og for norsk musikkliv: Truls Mørk. Vår innspilling av Haydns cellokonserter med ham som solist, er en referanseinnspilling både for andre cellister og andre orkestre. Denne gang er det med Wallin og Schumann han inntar podiet sammen med orkesteret. Bli med og del historien med oss denne kvelden, der vi bretter ut hele vårt spesialfelt – musikk fra barokken til vår egen samtid.

Billetter / Tickets

Earlier Event: October 31
Edvard Munch Ensemble: The Blue Room
Later Event: November 21
Dextra Musica: Kammerkonsert