Back to All Events

Barokkansk jul med No.4

  • Sentralen, Marmorsalen 3 Øvre Slottsgate 0154 Oslo Norway (map)
Barokkansk jul med no.4.jpeg

Barokkanerne søker alltid over scenekanten for å nå publikum på nye måter. Nå inviterer vi en av Norges mest populære popgrupper til julefest med popmusikk før og nå. Barokkens sanselige sving og rike harmonikk møter de tre nyskapende jentene i popgruppa No. 4 som har stått for to av de mest kritikerroste pop-utgivelsene de siste årene. Hva skjer når gammel musikk får ny drakt og nye pop-perler ikles barokkorkesterets rike instrumentarium? Forkjærligheten for slående melodier, dansbare rytmer og smektende

harmonier har vi felles, og sammen gir vi oss også i kast med julesangene. Om de kommer til å låte mest barokk eller pop vil dette prosjektet vise. Vi gleder oss til å prøve noe helt nytt og å vise sammenhengen mellom den hotteste barokken og poppen.

Earlier Event: December 11
Klassisk lunsjkonsert på Sentralen
Later Event: January 8
Wienersk nyttår