Back to All Events

Barokkanerne og Nordic Voices - Chiaroscuro

  • Gamle Aker Kirke Akersbakken 26 0172 Oslo Norway (map)
Nordic Voices.jpg

Sammen med vokalsekstetten Nordic Voices, henter vi fram lyset og mørket i Claudio Monteverdis mektige kirkemusikk og verdslige madrigaler. Hans fantastiske musikk for stemmer og instrumenter settes i relieff av et knippe utvalgte verker fra den rike instrumentalmusikken av Biago Marini, Dario Castello og Salamone Rossi fra samme periode. Kunstnerisk leder er den tyske fiolinisten Veronika Skuplik. Hun er spesialist på dette repertoaret og har erfaring fra ledende ensembler på omsrådet som Concerto Palatino, L'Arpeggiata og Cantus Cölln. I 2011 var hun Artist in residence ved Utrecht early music festival.

veronika-skuplik-©foppeschut.jpg

Earlier Event: January 8
Wienersk nyttår
Later Event: January 22
Klassisk lunsjkonsert på Sentralen