Back to All Events

HørBar // Julespesial med Det Norske Kammerorkester

KlubbKlassisk01_Sentralen-ChristofferKrook-59.jpg

Det Norske Kammerorkester med musikervenner og gjester

Egentlig synes vi det er i overkant mange julekonserter. Likevel har vi lyst til å markere med en musikalsk julefest for vårt fantastiske publikum. 

Vi inviterer noen av våre musikervenner til å være med oss, og kanskje kommer de innom, både Odd Nordstoga, Håkon Kornstad trio og andre som har spilt med oss i det siste. Men i sentrum står orkesterets egne, både som kammermusikere og som fullt orkester. Hva vi skal spille er ennå ikke klart, men her blir det garantert mer enn bare julemusikk.

Marmorsalen gir oss muligheter Aulaen ikke gir. Her kan du kjøpe med deg drikke i baren før du benker deg ved et bord eller kanskje til og med synker ned i en sofa. HørBar skal gi en annen konsertopplevelse – ikke fordi kvaliteten eller musikken i seg selv er annerledes, men fordi mye av det som ellers omgir en klassisk konsert er gjort med en annen vri.

Dørene åpnes kl. 19.00 og musikken starter ca. kl. 19.30.

BILLETTER

Earlier Event: December 3
Barokkanerne - Christian kvarts jul
Later Event: December 10
Klassisk lunsjkonsert på Sentralen