Back to All Events

Bachs beste med Riccardo Minasi

  • Sentralen, Marmorsalen Øvre Slottsgate 3 0154 Oslo Norway (map)

Johann Sebastian Bach var tydeligvis selv klar over hva som var hans beste melodier og temaer, for han brukte mye av det samme materialet flere ganger i konserter, i kantater og i orgelkomposisjoner. Med utgangspunkt i dette har vi satt sammen et program med noe av den beste instrumentalmusikken han skrev – mye velkjent ispedd noen perler fra glemselen. Konserten ledes av den ettertraktede italienske fiolinisten og dirigenten Riccardo Minasi, som også er solist i en av Bachs fiolinkonserter. Til daglig virker han som internasjonal solist og kammermusiker, og er i tillegg sjefsdirigent for Mozarteumorkesteret i Salzburg.

Earlier Event: February 5
Daniel Röhn med Haydns fiolinkonsert
Later Event: February 19
Dextra Musica: Kammerkonsert