Back to All Events

Lorenza Borrani med Det Norske Kammerorkester

  • Universitetets aula (map)
Frank%2BStewart_Lornez%25236211C6%2Bfrom%2BSavannah.jpg

PROGRAM
Bach
Trippelkonsert for cembalo, fløyte og fiolin
Mendelssohn Symfoni for strykere nr. 1
Mendelssohn Symfoni for strykere nr. 10
Bach Brandenburgkonsert nr. 5 i D-dur  

MEDVIRKENDE
Lorenza Borrani
kunstnerisk leder / fiolin
Clara Andrada fløyte
Elena Albach cembalo
Det Norske Kammerorkester


Lorenza Borrani seiler opp som en av de nye stjernene på den sjeldne musikkhimmelen, nemlig spillende ledere. De som skinner her er ettertraktet fra Australia til USA og videre til Europa og oss her oppe i nord. De utmerker seg som briljante instrumentalister; like gjerne solister som orkesterledere. De vet hva de vil med musikken de former, og de vet å håndtere et orkester som spillende leder. 

Borrani er Kammerorkesterets kunstneriske gjesteleder i 2020. Da hun første gang besøkte orkesteret høsten 2017, var det med et markant musikalsk avtrykk, beskrevet av orkestermedlemmer som  ’noe av det beste som har vært hos oss‘. 

Tilbake i mai 2019 med Schubertiadekonsert, nå også med Bach og Mendelssohn på programmet. Dette er et virtuost program som skapt for Aulaen, der rollene hennes veksler mellom solist og orkesterleder. 

BILLETTER